Welkom bij Tip eelde

Het toeristische informatiepunt

GroepsaccomodatiesEr zijn in de gemeente Tynaarlo vele mogelijkheden om te overnachten van luxe tot eenvoudig.

 

 

Buitenhuis de Veenhorst

 

Naast de boerderij is een minicamping met 15 plekken en ruim zicht over de weilanden. Het sanitair is in de voormalige schuur van de boerderij. Er zijn 2 douches, toilet en urinoir, en een ruime rolstoeltoegankelijke douche met toilet en wastafel. Het geheel ziet er fris en vrolijk uit door de gekleurde tegels. Er is vloerverwarming aanwezig.

 

de VEENHORST” is een groepsaccommodatie voor in principe een meerdaags verblijf van één groep van 
15 t/m 48 personen.

“het LAGERHUIS” is een apart gelegen zaal voor ééndaags verblijf van één groep van 4 t/m 35 personen.

 

website; www.veenhorst.nl/
 

De Hondsrug Natuurvriendenhuis en Kampeerterrein

 

Een sfeervol huis op een unieke plek
Natuurvriendenhuis De Hondsrug is prachtig gelegen aan de rand van het Noordlaarderbos, in het Nationaal Landschap Drentsche Aa.
We bieden een gastvrij verblijf aan individuele gasten en groepen op basis van zelfverzorging: prettige kamers en twee goed uitgeruste keukens waar je zelf kunt koken.
Naast het huis is een klein natuurkampeerterrein.
Wees welkom voor een kort of langer verblijf of om iets te drinken tijdens een wandeling.

website: www.natuurvriendenhuisdehondsrug.nl/

 


De Zuidkaap, Midlaren

 

'De Zuidkaap' is een luxe, nieuw gebouw, prachtig gelegen aan (en deels boven) het Zuidlaardermeer.  U heeft de mogelijkheid tot het huren van twee accommodaties. Voor een groep tot maximaal 40 personen kunt u terecht in 'De Zuidkaap'. Wanneer u met een grotere groep komt (tot maximaal 52 personen) kunt u 'de Kleine kaap' aan de Zuidkaap toevoegen. Zowel 'De Zuidkaap' als 'De Kleine Kaap' beschikken over een recreatiezaal met eigen terras, een moderne keuken, slaapkamers met stapelbedden een wastafel, douche en toilet. De ligging op Parc de Bloemert, waar u onder meer een restaurant, bar, tennisbanen, midgetgolf, partyboten en camping aantreft, maakt een verblijf extra aantrekkelijk!

 

website: www.zuidkaap.nl

 

 

  

Groepsaccommodatie van De Clinge

 

 

In de groepsaccommodatie van De Clinge (classificatie 5 ***** ) is een overnachtings mogelijkheid voor 16-24 personen (verdeeld over 8 kamers allen met eigen douche/toilet ). Als u de groepsaccommodatie huurt beschikt u tevens over een grote achthoekige zaal: De Muze. Uw maaltijden kunt u bereiden in een keuken voor zelfverzorging. Deze is ondermeer voorzien van een kooktoestel, koelkasten, een 3 minutenvaatwasser en allerhande keukengerei.


De groepsaccommodatie van De Clinge is bij uitstek geschikt voor:
Culturele organisaties en verenigingen : koor/ orkestrepetities, theaterweekend, cursussen beeldende kunst of dans, natuurstudie, yoga / meditatie, etc.
Zorggroepen / gehandicapten: De Clinge is uitstekend toegankelijk voor zorggroepen en gehandicapten.

Ook families kunnen hier terecht voor een weekend of een vakantie, vooral als u van plan bent uw eigen activiteiten te organiseren (NB. De Clinge is niet specifiek ingesteld op kleine kinderen). In het naastgelegen gebouw beschikt De Clinge tevens over meerdere grote cursus- en activiteitenruimten; een professioneel ingerichte keuken en een restaurantruimte (60 p.). Gehele of gedeeltelijke catering via De Clinge en eventuele extra cursusruimten zijn bespreekbaar.

 

website: www.declinge.nl